Recenze

Přidat recenzi

Celkové hodnocení:

Lenka Marešová

30.1.2023

Chtěla bych poděkovat všem sestřičkám a všem pracovníkům Pomněnky za péči o moji mamku, Marii Havlátkovou. Jsem ráda, že poslední roky svého života prožila právě u vás, jelikož vaše péče byla opravdu vynikající. Děkuji.
Lenka Marešová

Drahomíra Kolářová

31.12.2022

Děkuji velmi všem zaměstnancům Pomněnky za obětavou péči o moji maminku paní Věru Šichovou a přeji do nového roku hodně zdraví a sil psychických i fyzických. Jsem velmi ráda, že maminka může pobývat v tomto zařízení. Chtěla bych vyjádřit můj hluboký obdiv k vaší práci a ještě jednou s pokorou poděkovat.
Draha Kolářová

Stanislava Vaněčková

22.12.2022

Tichounký večer je, sníh poletuje.
Ježíšek dárečky všem naděluje.
Nese ti jeden teď pod stromeček,
počkej si však jenom na zvoneček.

Krásné Vánoce Pomněnko

(Za maminku Lidušku Štěpánkovou s úctou a vděčností dcera S. V.)

.

Stanislava Vaněčková

11.11.2022

Posvícenské koláčky a hnětýnky k tomu, zimu ještě nepustíme domů. Raději se pomnějeme, písně spolu zapějeme. Je nám dobře pospolu, sedět u jednoho stolu.
(Děkuji Pomněnko za domácí prostředí pro maminku Lidušku a ostatní klienty.
S úctou dcera S. V. )

Stanislava VaněčkováNa

26.9.2022

Navlékám korálky jeřabin a pak složím ruce v klín. Zamávám vlaštovkám na jejich let a podzim je tu hned.
( Děkuji Pomněnko za podzimní aktivity pro maminku Lidušku a ostatní klienty.)
S úctou dcera S. V.

Stanislava Vaněčková

22.8.2022

Když letní jablíčka
v pokoji zavoní,
vracím se domů zas
tak jako předloni.

Štrůdlíček smotaný
voní tu na strany,
zavoní domovem
vždyť doma tu jsem.

Děkuji Pomněnko za krásný domov i pro maminku Lidušku,,,s úctou dcera S.V.

Stanislava Vaněčková

9.8.2022

Pomněnce.......
Zašuměla lípa,
že slunce se v jejím listí koupá.
I korunu svou rozvinula,
by její síla zmohutněla,
lásku vydávala na vše strany,
ať pod ní sedí mlád ,či starý.

Děkuji Pomněnko, že za teplých letních dnů,
necháváš pod ní nabírat sílu starouškům.

/za maminku Lidušku Štěpánkovou s úctou dcera S.V. /

V. H.

14.7.2022

Chtěli bychom touto cestou poděkovat všem sestřičkám a zaměstnancům domova Pomněnka za perfektní péči o naši maminku. Za přístup, rodinné prostředí, za všechny činnosti a akce, které k radosti klientů pořádají a nakonec za rozloučení, u kterého jsme mohli být všichni přítomni.
Moc si toho vážíme!! Děkujeme.
V. H. a J. Š.