Recenze

Přidat recenzi

Celkové hodnocení:

Jaroslava Hlouśková

27.11.2020

Váźenì všichni z Pomněnky, chci Vám poděkovat za péči, vlídnost, toleranci a myslím si i trochu lásky za mojí maminku paní Jaroslavu Cinádrovou. Vaše peče byla vždy na vysoké úrovni. Zároveň Vám přeji aby coronavirus se Vám vyhýbal velkým obloukem a konečnê krásné vánoce plné pohody, klidu a lásky. A v novém roce hodnê šťêstì, zdraví, pohody. Držte se!!! Jaroslava Hloušková

Vladimír Caldr

22.11.2020

Vážení a milí zaměstnanci,
dovolte mi alespoň tímto způsobem poděkovat za Vaši péči, se kterou se věnujete mé mamince i ostatním klientům. Už v době „předkoronavirové“ jsem se měl možnost mnohokrát přesvědčit o Vašem profesionálním přístupu k Vaší nesmírně náročné práci. To jste potvrdili i tím, jak jste doposud se svými klienty dokázali zvládnout toto, pro nás všechny velice obtížné, období.
Chtěl bych Vám všem poděkovat za Váš přístup, se kterým se mám možnost setkávat kdykoliv přijedu do Vašeho zařízení na návštěvu. Za Vaše milé, vstřícné jednání, za úsměvy a empatie, které jsou cítit z prostředí Vaší Pomněnky.

Jana Pejšová

16.7.2020

Moc děkuji všem , kdo pečují o mojí maminku , hlavně pak paní Vítkové , která je úžasná .

Jitka Mládková Mládková

14.1.2020

Vážení, chci všem poděkovat za péči, které se dostává v tomto zařízení, a velice si toho vážím, že pečujete o lidi, kteří se už o sebe nedokážou postarat a že je tu někdo, kdo jim pomůže. Je to velice těžká práce, proto smekám a všem přeji hodně zdraví a sil do nového roku.

Drahomíra Vojtová

23.12.2019

Přeji všem zaměstnancům Pomněnky pohodové prožití vánočních svátků a do nového roku hodně zdraví, štěstí, pohody a hlavně hodně trpělivosti.

Eva Kubišová

23.9.2019

Vážená paní ředitelko,

chtěla bych ještě jednou poděkovat Vám i celému kolektivu Pomněnky za úžasnou, příkladnou a velmi empatickou péči o mého tatínka pana Zdeňka Milera.
Nepobyl sice u vás dlouho, ale vím, že jste se snažili mu jeho pobyt co nejvíce usnadnit a zpříjemnit.

Přeji vám všem hodně úspěchů ve vaší nelehké práci.

Eva Kubišová

V.Panýrková

27.8.2019

Dobrý den,

Chtěla bych touto cestou poděkovat celému personálu domova ,za péči ,kterou věnují 24hod. denně klientům - seniorům. Individuální odborný přístup, domácí prostředí, ve kterém nemocní senioři důstojně dožijí. Opravdu záslužná práce.

děkuji tímto za bratra p. K.Krejzara.

sestra V. Panýrková - Mirovice

Věra Křišťanová

2.7.2019

Dobrý den,

Sice s několika týdenním zpožděním, ale přesto se k tomu vracím. Chtěla bych touto cestou poděkovat a hlavně se podělit o zkušenost s „Domovem Pomněnka Protivín“. Tatínek pan František Hynek před pár týdny v tomto domově ukončil své dny na tomto světě a přesto, že v domácím prostředí by se mohlo říci, že lidem může být lepe, nikdo, kdo si tím neprošel, to nedokáže pochopit, ale musím říct, že to bylo velice dobré rozhodnutí, ho dát do péče právě sem. Byť mu byla doma věnována maminkou maximální peče, nikdy se starému a nemocnému člověku nelze v domácím prostředí věnovat, tak jak tomu bylo právě v tomto domově. Veškerý pernonál je velice milý, příjemný a o klienty se naprosto příkladně stará. Musím vyzvidnout užasně lidský přístup všech zde a to je třeba mít na paměti, že práce se starými lidmi je někdy bezpochyby velice náročná. Tatínek nebyl v úplně dobré psychické kondici a neměl již moc chuť do života a doma leckdy působil hodně podrážděně a přesto mu v tomto domově dokázali svým přístupem i úsměv na tváři někdy vykouzlit a mohl zde důstojně trávit své poslední měsíce života, skvěle se o něj starali a byla mu zde poskytována naprosto příkladná péče. Jak již jsem uvedla veškerý personál vedením počínaje, přes sestřičky do posledního zaměstnance je zde velice milý a patří mu naše opravdu srdečné díky!! Budu se opakovat a mnohokráte to tu bylo níže uvedeno, ale vytváříte v Pomněnce opravdu příjemné a skoro bych se nebála napsat „rodinné“ prostředí pro všechny Vaše klienty. Přejeme Vám do dalších let hodně, tolik potřebných, sil k náročné práci a hodně úsměvu, který neustále šíříte Vaším domovem!

Za celou rodinu pana Františka Hynka Věra Křišťanová