Recenze

Přidat recenzi

Celkové hodnocení:

Jitka Mládková Mládková

14.1.2020

Vážení, chci všem poděkovat za péči, které se dostává v tomto zařízení, a velice si toho vážím, že pečujete o lidi, kteří se už o sebe nedokážou postarat a že je tu někdo, kdo jim pomůže. Je to velice těžká práce, proto smekám a všem přeji hodně zdraví a sil do nového roku.

Drahomíra Vojtová

23.12.2019

Přeji všem zaměstnancům Pomněnky pohodové prožití vánočních svátků a do nového roku hodně zdraví, štěstí, pohody a hlavně hodně trpělivosti.

Eva Kubišová

23.9.2019

Vážená paní ředitelko,

chtěla bych ještě jednou poděkovat Vám i celému kolektivu Pomněnky za úžasnou, příkladnou a velmi empatickou péči o mého tatínka pana Zdeňka Milera.
Nepobyl sice u vás dlouho, ale vím, že jste se snažili mu jeho pobyt co nejvíce usnadnit a zpříjemnit.

Přeji vám všem hodně úspěchů ve vaší nelehké práci.

Eva Kubišová

V.Panýrková

27.8.2019

Dobrý den,

Chtěla bych touto cestou poděkovat celému personálu domova ,za péči ,kterou věnují 24hod. denně klientům - seniorům. Individuální odborný přístup, domácí prostředí, ve kterém nemocní senioři důstojně dožijí. Opravdu záslužná práce.

děkuji tímto za bratra p. K.Krejzara.

sestra V. Panýrková - Mirovice

Věra Křišťanová

2.7.2019

Dobrý den,

Sice s několika týdenním zpožděním, ale přesto se k tomu vracím. Chtěla bych touto cestou poděkovat a hlavně se podělit o zkušenost s „Domovem Pomněnka Protivín“. Tatínek pan František Hynek před pár týdny v tomto domově ukončil své dny na tomto světě a přesto, že v domácím prostředí by se mohlo říci, že lidem může být lepe, nikdo, kdo si tím neprošel, to nedokáže pochopit, ale musím říct, že to bylo velice dobré rozhodnutí, ho dát do péče právě sem. Byť mu byla doma věnována maminkou maximální peče, nikdy se starému a nemocnému člověku nelze v domácím prostředí věnovat, tak jak tomu bylo právě v tomto domově. Veškerý pernonál je velice milý, příjemný a o klienty se naprosto příkladně stará. Musím vyzvidnout užasně lidský přístup všech zde a to je třeba mít na paměti, že práce se starými lidmi je někdy bezpochyby velice náročná. Tatínek nebyl v úplně dobré psychické kondici a neměl již moc chuť do života a doma leckdy působil hodně podrážděně a přesto mu v tomto domově dokázali svým přístupem i úsměv na tváři někdy vykouzlit a mohl zde důstojně trávit své poslední měsíce života, skvěle se o něj starali a byla mu zde poskytována naprosto příkladná péče. Jak již jsem uvedla veškerý personál vedením počínaje, přes sestřičky do posledního zaměstnance je zde velice milý a patří mu naše opravdu srdečné díky!! Budu se opakovat a mnohokráte to tu bylo níže uvedeno, ale vytváříte v Pomněnce opravdu příjemné a skoro bych se nebála napsat „rodinné“ prostředí pro všechny Vaše klienty. Přejeme Vám do dalších let hodně, tolik potřebných, sil k náročné práci a hodně úsměvu, který neustále šíříte Vaším domovem!

Za celou rodinu pana Františka Hynka Věra Křišťanová

Dagmar Řezáčová

24.2.2019

Milé vedení a milí zaměstnanci domova Pomněnka v Protivíně.

Chceme ještě jednou všem moc poděkovat za péči o naši maminku paní Vandu Vejmelkovou. Od začátku jsme se setkávali s milým, vlídným, vstřícným a usměvavým personálem. Přístup všech zaměstnanců není jen formální, ale velmi citový, vlídný, laskavý a osobní. Sama dobře, ze své 40 leté praxe v lékárně, vím, že práce s lidmi a hlavně nemocnými lidmi, je sice zajímavá, ale hlavně velice náročná, vyžadující celého člověka, velkou toleranci, mnoho citu, lásky a chuti pomáhat. O maminku jsme se sestrou pečovaly 6 let, její stavy byly velice těžké, po těžké zlomenině stehenní kosti a operaci, se její psych. stav stále zhoršoval. Fyzicky se ze zlomeniny dostala, rozchodily jsme ji, věnovaly jí veškerý čas, naše rodiny a domácnosti šly stranou. Obě jsme dlouhodobě onemocněly, měly úrazy z vyčerpání. Nakonec jsme tedy musely maminku dát do vaší péče. A musíme říci, že jsme lépe vybrat nemohly. Byla u Vás v klidu a brala vás jako svou rodinu. Nemůžeme jmenovitě děkovat, protože všechna vaše jména neznáme. Možná jsme někoho při našem posledním rozloučení opomněly, tak i jim děkujeme. Vzpomínám na vaše ošetřovatele, kteří při poslední návštěvě nebyli - i těm patří náš obdiv a poděkování. Děláte všichni moc těžkou, duševně náročnou a fyzicky vysilující práci. Přejeme vám všem, abyste stále měli dost sil a nacházeli dostatek lásky k této záslužné práci. Vážíme si všech vašich zaměstnanců. Vytváříte milé, rodinné prostředí, kde je pohoda, láska a úcta. Děkujeme a všechny zdravíme.

Za rodinu paní Vejmelkové Vandy Dagmar Řezáčová se sestrou Alenou Růžičkovou.

Drahomíra Vojtová

21.12.2018

Dobrý den,

chtěla bych všem v Pomněnce popřát poklidné vánoční svátky a v novém roce hodně zdraví a spokojenosti.

Antonin Konvicka

14.10.2018

Chtěl bych poděkovat za skvělou péci o mojí maminku celemu personálu domova,za příkladnou péči a vstřícné jednání.Maminka se dožila úctihodného věku 91leta bylo do poslední chvíle o ní příkladně postaráno.
syn Antonín